Dubinska njega

Iskonska snaga

Jedinstvenost

Čistoća

NAJČEŠĆA PITANJA

NUCLEOFILL Strong

NUCLEOFILL Strong je 2,5% polinukleotidni gel namjenjen za biorekonstrukciju dubokog dermisa, masnog tkiva i koštanog tkiva. Daje produženi efekt hidratacije i intenzivan efekt liftinga. Liječi male depresivne ožiljke i kirurške ožiljke. Pogodan je za tretiranje kože u slučaju jako vidljivih znakova starenja.

NUCLEOFILL Medium

NUCLEOFILL Medium je 2% polinukleotidni gel pogodan za rekonstrukciju dubokog dermisa. Hidrira i daje blagi lifting učinak. Koristi se za predkiruršku biorekonstrukciju kože. NUCLEOFILL Medium je pogodan za prevenciju prvih znakova starenja.

NUCLEOFILL Soft Plus

NUCLEOFILL Soft Plus je visoko pročišćen polinukleotidni gel koji se sastoji od polinukleotida niske molekularne mase koji su posebno prilagođeni tretiranju periokularnog područja.

NUCLEOFILL Medium Plus

NUCLEOFILL Medium Plus je polinukleotidni gel posebno prilagođen za tretiranje vlasišta. Indiciran je za upotrebu kod androgenetske alopecije, postporođajne alopecije, gubitka kose nakon covida, prije i nakon transplantacije kose, te kod stanjivanja obrva i brade.

Što je NUCLEOFILL?

NUCLEOFILL je nova linija prirodnih biostimulirajućih gelova na bazi polinukleotida, visokog viskoziteta, za zaštitu i pomlađivanje kože.

Što su polinukleotidi?

Polinukleotidi su bioaktivne molekule prisutne u jezgri svih živih stanica, čine DNK i reguliraju biološke procese svake žive stanice.
Obično se ekstrahiraju iz bioloških matrica, pročišćavaju se posebnom HPT tehnologijom i pretvaraju u gelove različitih molekularnih težina i koncentracija.
Definiraju se kao spojevi koji štite i hrane stanice, potiču povećanje proizvodnje i učinkovitu reprodukciju stanica, čime se smanjuje proces starenja.
Povećavaju hidrataciju i zahvaljujući kemijskoj strukturi štite stanice od oksidativnog stresa.
Imaju jedinstvenu karakteristiku da se vežu na specifične receptore prisutne u stanicama, pokreću metaboličke mehanizme povećanja kolagena, elastina i endogene hijaluronske kiseline.
Imaju visoku sposobnost poboljšanja zacjeljivanja.

Kako djeluje?

Nucleofill izaziva biorekonstrukciju tkiva u koje je apliciran, te samim tim i kože, i dugotrajni lifting. Kako se njegovo djelovanje zasniva na biorekonstrukciji, NUCLEOFILL potiče povećanje proizvodnje i učinkovitu reprodukciju stanica čime se smanjuje proces starenja.

Da li je NUCLEOFILL skinbooster?

Ako se uzme u obzir da skinboosteri sadrže hijaluronsku kiselinu, a da je NUCLEOFILL u svom sastavu nema, onda možemo reći da nije. NUCLEOFILL se kao i skinboosteri koristi za poboljšanu hidrataciju, teksturu i sjaj kože, ali značajna razlika je u tome što skinboosteri djeluju na principu biorevitalizacije, a NUCLEOFILL na principu biorekonstrukcije. U praksi to znači da skinboosteri daju rezultate koji su odmah vidljivi ali kratkotrajni, dok NUCLEOFILL daje dugotrajne rezultate, omogućavajući vraćanje jedrine koži ali i dugotrajniji anti-age efekt.

Što je biorevitalizacija, a što biorekonstrukcija?

Biorevitalizacija je koncept koji uključuje apliciranje supstanci koje održavaju staničnu homeostazu, odnosno unutarnji balans stanice. Ona uključuje apliciranje aminokiselina, vitamina, minerala i hijaluronske kiseline.
Biorekonstrukcija se zasniva na upotrebi točno određenih staničnih medijatora čija je funkcija da stimuliraju stanicu na poboljšanje kvalitete i kvantitete novostvorenih stanica, odnosno omogućavaju bolju i dugotrajniju regeneraciju zdravih stanica, čime se postiže bolji anti-ageing rezultat.

Gdje se NUCLEOFILL smije aplicirati?

NUCLEOFILL se smije aplicirati na vlasište, cijelo lice i tijelo. Ovisno o mjestu aplikacije, koristi se NUCLEOFILL različitih koncentracija, a imamo NUCLEOFILL Strong, NUCLEOFILL Medium, NUCLEOFILLSoft Plus, NUCLEOFILL Medium Plus, NUCLEOFILL Body.

Tko može aplicirati NUCLEOFILL?

Obzirom da je NUCLEOFILL medicinski proizvod, smiju ga aplicirati liječnici koji su prošli zakonski propisane edukacije, te kirurzi, dermatolozi, maksilofacijalni kirurzi i oftamolozi koji su stručne kompetencije stekli u okviru specijalističkog usavršavanja.

Kako se aplicira NUCLEOFILL?

NUCLEOFILL se može aplicirati papularno, bio-mapping tehnologijom (aplikacija u 5 točaka), ili kanilom. O metodi aplikacije odlučuje liječnik koji izvodi tretman, ovisno o potrebama i željenim rezultatima.

Kako izgleda tretman?

Prije svakog tretmana potrebno se posavjetovati s odabranim liječnikom. Ukoliko se radi aplikacija u 5 točaka, tretman je bezbolan te je dovoljno ledirati mjesta ubuda. Ukoliko se radi papularno ili kanilom, prilikom tretmana se koristi topikalni anestetik (lokalni površinski anestetik).

Neželjeni efekti tretmana?

NUCLEOFILL je siguran, visoko pročišćen prirodan proizvod, te je mogućnost alergijske reakcije na njega minimalna. Nakon tretmana neki pojedinci mogu osjetiti crvenilo i otok na mjestu ubrizgavanja, ali to brzo nestaje.

Koja stanja su kontraindicirana za aplikaciju?

Kontraindikacije su trudnoća, dojenje, tumori, imunosupresivne terapije, bolesti zgrušavanja krvi, bakterijske, gljivične ili virusne infekcije kože.

Da li je tretman siguran?

NUCLEOFILL je potpuno siguran tretman ukoliko ga izvodi kvalificiran liječnik.

Kad su vidljivi rezultati tretmana?

Budući da NUCLEOFILL djeluje u dubljim slojevima kože, potrebno je 15-ak dana da budu vidljivi prvi rezultati. Potpuni rezultat je vidljiv za 60 dana nakon tretmana.

Koliko traju rezultati tretmana?

Trajnost rezultata je individualna, no preporuka je da se za održavanje postignutog željenog rezultata ponavlja 1 tretman svakih 6 do 12 mjeseci. Broj tretmana, protokol i dimaniku održavanja rezultata određuje liječnik za svakog pacijenta ovisno o individualnom stanju i potrebama.

informacije za liječnike:

Skin Aesthetic Group d.o.o.
Ivankova 6A
21311 Stobreč
OIB: 25504737018
IBAN: HR5923600001102960409