Što je SkinFill PLUS?

Skinfill PLUS linija je jedinstvena linija dermalnih filera umreženih posebnom COESIX tehnologijom. U svojoj liniji nudi tri dugotrajna filera namjenjena za tretmane različitih regija lica.

Što je hijauronska kiselina?

HA je prirodna tvar koja održava kožu mekom i podatnom.

Što je COESIX tehnologija?

COESIX tehnologija je proces koji se primjenjuje u proizvodnji hijaluronske kiseline, a jedinstven je za SkinFill liniju dermalnih filera. Omogućava trajnost filera duže od godinu dana.

Skinfill Diamond 

Skinfill Diamond za lifting i konturiranje cijelog lica.

SkinFill Gold 

Skinfill Gold za augmentaciju usana i korekciju dubokih bora.

SkinFill Silver

Skinfill Silver za hidriranje lica i korekcije bora i finih linija.

najčešća pitanja

Što je SkinFill PLUS?

SkinFill PLUS je jedinstvena linija dermalnih fillera sa posebno prilagođenom hijaluronskom kiselinom umreženom COESIXtm tehnologijom. Oni su visoko pročišćeni, trajni, ugodni i laki za apliciranje.

Koje su vrste SkinFilla?

SkinFill filleri dostupni su u tri različite koncentracije:
SkinFILL SILVER 15mg/ml
SkinFILL GOLD 20mg/ml
SkinFILL DIAMOND 25mg/ml

Što je HA (hijaluronska kiselina)?

Hijaluronska kiselina je prirodna molekula prisutna u našem organizmu. Proizvode je zreli fibroblasti. Zajedno s kolagenom i glikozaminoglikani formira ekstracelularni matriks. Pruža vlažnost, čvrstoću, i gipkost koži.
Hijaluronska kiselina koja se koristi u SkinFILL fillerima je prirodnog podrijetla dobivena bakterijskom fermentacijom, te visoko pročišćena i umrežena COESIXtm tehnologijom.

Što je COESIXtm tehnologija?

Hijaluronska kiselina prirodno se razgrađuje hijaluronidazom, enzimom prisutnim u organizmu. Kako bi se povećala trajnost hijaluronske kiseline ona se umrežava kemijskim agentima. Umrežavanje produžuje trajnost fillera, ali smanjuje viskoelastičnost, odnosno što je veća koncentracija kemijskih agenata za umrežavanje to je filler trajniji, ali je teži za apliciranje. COESIXtm (intramolekularna kohezijska tehnologija) se primjenjuje u zadnjoj fazi proizvodnje SkinFILL hijaluronske kiseline stvarajući kohezijske veze između lanaca HA i na taj način gradi globularnu trodimenzionalnu strukturu. Takva struktura omogućava bolje fluidno dinamičke karakteristike dok u isto vrijeme daje visoko pročišćen i dugotrajan filler.

Koje regije se mogu tretirati?

Predviđeni su za tretiranje lica, vrata i dekoltea. S njima se može tretirati od finih sitnih bora, preko korekcije usana do kompletne rekonstrukcije lica.

Koliko dugo traju rezultati?

Rezultati mogu trajati od 9 mjeseci do godinu dana, ovisno o načinu aplikacije, regiji u koju je SkinFILL apliciran i izabranoj koncentraciji. Pojedinačne informacije navedene su u opisu svakog proizvoda. Također, kao i kod svakog medicinskog i kozmetičkog tretmana, trajnost rezultata ovisi i o svakom pacijentu individualno.

Kad su vidljivi rezultati?

Rezultati tretmana SkinFILL dermalnih fillera vidljivi su odmah nakon tretmana.

Koje su neželjene reakcije na tretman?

Najčešće neželjene reakcije na tretman su crvenilo, otok, bol i preosjetljivost. Kako bi se izbjeglo pogoršanje neželjenih reakcija potrebno se 24 sata nakon tretmana ne izlagati suncu ili vrućini, izbjegavati vježbanje i ne konzumirati alkoholna pića. Posavjetujte se s liječnikom u vezi njege nakon tretmana.

Tko može aplicirati SkinFill dermalne fillere?

Fillere smiju aplicirati samo osposobljeni i licencirani liječnici.

Tko ne smije koristiti SkinFill dermalne fillere?

Osobe koje su preosjetljive na hijaluronsku kiselinu, imaju višestruke alergije ili akutne upale, imaju aktivne autoimune bolesti ili su na imunosupresivnoj terapiji. SkinFILL Plus se ne smije aplicirati trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina.

Što je SkinFill Diamond Plus?

-umrežena hijaluronska kiselina namijenjena za lifting cijelog lica. Koristi se za popunjavanje dubokih bora, korekciju usana, jagodica i mandibule. Trajnost rezultata tretmana je 12 mjeseci.

Što je SkinFill Gold Plus?

-umrežena hijaluronska kiselina namijenjena za sve regije lica. Koristi se za popunjavanje srednje dubokih i dubokih bora, korekciju usana i korekciju manjih nedostataka volumena. Trajnost rezultata tretmana je 10-12 mjeseci.

Što je SkinFill Silver Plus?

-umrežena hijaluronska kiselina namijenjena za tretmane bora i finih linija. Omogućava dugotrajnu hidrataciju lica, vrata i dekoltea. Trajnost rezultata tretmana je 2-3 mjeseca.

informacije za liječnike:

Skin Aesthetic Group d.o.o.
Ivankova 6A
21311 Stobreč
OIB: 25504737018
IBAN: HR5923600001102960409